Produkty pro chlamydie a fertilita (7)

Bio Aronia Kapsle

Bio Aronia Kapsle

Smluvní výroba organických Aronia kapslí (veganské HPMC kapsle)
Violetta - Prací Esence

Violetta - Prací Esence

Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo. Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období. Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Stárnutí Esenciálních Olejů

Stárnutí Esenciálních Olejů

Peroxidace a intramolekulární reakce Oleje z oliv se v průběhu času zkazí. Zkažení je chemická změna molekulárních struktur rostlinných olejů. Ty samé chemické mechanismy působí také na esenciální oleje. Přítomnost kyslíku, který je přirozeně rozpuštěn v olejích, iniciuje tyto chemické reakce. Ty se zrychlují v přítomnosti světla, vzduchu, teplotních skoků nebo různých nečistot. Reakční mechanismus tohoto „stárnutí“ se dělí do dvou fází: peroxidace a intramolekulární reakce (nebo fáze propagace). Vědecká literatura popisuje několik příkladů peroxidace. Zde je příklad linalolu, který je hojně přítomen v esenciálních olejích. (Příklad: levandule, lavandin, tymián s linalolem, růžové dřevo, šalvěj muškátová atd.). V tomto schématu linalol nejprve podléhá peroxidaci. Ta produkuje nový sloučeninu: 7-dydroperoxy-3,7-dimethyl-octa-1,5-diene-3-ol.
Vlastnosti BIOCHAR

Vlastnosti BIOCHAR

Trvalé zachycování CO2: zařazení biocharu do půdy (CDR) je jedním z systémů snižování uhlíku, které EU považuje za nevratné a bez rizika způsobení "importované deforestace", jak může nastat u jiných dovozů dřevěného uhlí pocházejícího z kácení stromů na jiných kontinentech. Zlepšení životního prostředí: pokud se tradiční pece nahradí pyrolitickými pecemi v sušárnách OGH olejových extraktorů, odstraní se částice popela z emisí do atmosféry, což činí zbytečným čištění par, jak se to děje při kogeneraci s přírodním plynem, jehož životnost je do roku 2030. Nová přidaná hodnota pro olivovníky: zlepšuje procesy sušení u olejových extraktorů, čímž odstraňuje nepříjemnosti, které by mohly způsobit v okolí, a upevňuje je jako nejrobustnější a nejodolnější systém valorizace vedlejších produktů olivovníků strategicky rozložených po celé Andalusii.
Prebiotika a enzymy

Prebiotika a enzymy

Prebiotics & Enzymes je doplněk stravy vyrobený ve Francii. Obsahuje 4 enzymy a 2 prebiotika, extrakty z heřmánku a ibišku. Klinická studie potvrzuje účinnost vybrané kiwi prášku na pohodu a trávicí komfort. Tento doplněk stravy snižuje trávicí nepohodlí, zlepšuje trávení a podporuje rozvoj příznivé střevní mikroflóry. Prebiotics & Enzymes se dodává ve formě rozpustného prášku s přírodní jablečno-ibiškovou příchutí.
Transkripce a překlad titulků

Transkripce a překlad titulků

Profesionální překladatelská služba titulků Přepisujeme, překládáme a titulkujeme všechny typy videí ve více než 100 jazycích: Naše společnost poskytující vícejazyčné titulkovací služby nabízí překlad titulků ve všech formátech: .aqt, .jss, .sub, .ttxt, .pjs, .psb, .rt, .smi, .ssf, .srt, .gsub, .ssa, .usf, .idx, .stl, zabudované v .divx, smíchané se streamem zvuku/videa atd.
Enzym - PEČICÍ ENZYM, MLÉČNÝ ENZYM

Enzym - PEČICÍ ENZYM, MLÉČNÝ ENZYM

{"BACKENZYME":{"Glukóza Oxidáza":"","Amylázy":"EC 3.2.1.1","Lipázy":"EC 3.1.1.3","Transglutamináza":"","Proteáza":"EC 3.4.21.112","Celulázy":"EC 3.2.1.4","Lipoxygenáza":""},"MILCHENZYME":{"Laktáza":"EC 3.2.1.23","Lipázy":"EC 3.1.1.3","Chymosin":"EC 3.4.23.4","Pepsin":"EC 3.4.23.1"}}